Personvern

Personvernpolicy – Hitch


Behandlingsansvarlig

Hitch AS, med registrert forretningsadresse Postboks 1057, 9480 Harstad
Norge, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles ved bruk av smarthusproduktet, inkludert eventuelle tilleggstjenester (heretter "Tjenesten").

 

Behandlingsgrunnlaget

Når du oppretter en brukerkonto for Tjenesten vil Hitch AS kunne behandle personopplysninger om deg. Dette er nødvendig for å kunne levere den avtalte tjenesten, se personopplysningsloven § 8 a). Vi behandler også opplysninger om deg med grunnlag i det samtykket du gir når du registrerer deg som bruker.

 

Personopplysningene vi behandler

Hitch behandler følgende typer opplysninger om brukerne:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon (adresse, telefonnummer, e-postadresse)
  • Informasjon om brukers bruk av Tjenesten
  • Trafikkdata
  • Andre brukerdata
  • Informasjon om bruk som kan knyttes til bruker


Formålet med behandlingen

Vi behandler opplysninger om deg for å kunne levere Tjenesten til deg og for å forbedre og videreutvikle løsningen.

 

Vi behandler også personopplysninger for å kunne gi deg tilbud, anbefalinger og innhold, til å forstå bruksmønster og for å begrense misbruk av tjenestene.

 

Opplysningene som samles inn for disse formålene inkluderer både opplysninger du selv oppgir (navn, e-postadresse osv.) og informasjon som samles inn gjennom bruk av Tjenesten. Opplysningene vil kunne bli supplert med tilgjengelig informasjon fra offentlig registre og tredjepartsaktører som Hitch samarbeider med.

 

Innsyn, retting og sletting

Hitch oppbevarer ikke personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å levere Tjenesten. Du har dessuten innsynsrett etter personopplysningsloven og kan kreve retting, endring og sletting.  Dette betyr blant annet at du når som helst vil kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker, med mindre opplysningene er nødvendige for å levere en tjeneste som du fremdeles ønsker å ha tilgang til (eksempelvis et abonnement) eller det er lovpålagt å oppbevare opplysningene en viss tid.

 

Deling av informasjon

Hitch er formidler og tilbyder av Tjenesten i Norge, men det er Deutche Telekom AG ("DT") som underleverandør som har utviklet, eier og håndterer driften av Tjenesten. I tillegg vil øvrige underleverandører kunne gis tilgang til personopplysninger der dette er nødvendig for Tjenestens funksjonalitet. Ved deling av informasjon vil dette skje i henhold til skriftlig databehandleravtale hvor mottakeren av informasjonen forplikter seg til kun å behandle opplysninger i samsvar med formålet med Tjenesten og lovgivningen. Hitch deler anonymisert informasjon med tredjeparter for bedre å kunne forstå bruksmønster for ulik funksjonalitet knyttet til Tjenesten.

 

Vår bruk av informasjonskapsler (cookies)

Tjenesten bruker informasjonskapsler (cookies) til innsamling av statistikk mv. Bruker kan velge å avstå fra bruk av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i sin nettleser. Det vil i så fall ikke være mulig å logge på eller benytte Tjenesten. Tjenesten vil også kunne benytte tilsvarende teknologi som informasjonskapsler, slik som "web-beacons", "pixel tags" mv. samt annen teknologi som vil dekke samme eller tilsvarende funksjoner. 

 

Kontakt oss

Send oss gjerne en e-post hvis du har spørsmål til hvordan vi behandler personopplysninger eller ønsker å be om innsyn, retting mv.

 

Hitch AS 

E-post: post(@)hitch.no